Allt kan hända!

Träffade igår ett par från småland, kontakten hade vi knytit genom en intressesida på Facebook,helt plötsligt insåg vi att vi var på paradisön samtidigt, ett drygt kvarter från varandra, en lunchdait bokades omgående!

Lunch, skratt och en himla massa prat avhandlades under vår första möte, se blev det gemensam moppefärd, besök hos Singalesisk vän till paret och så småningom även bad i smålänningarnas pool!

*L* Tänk va kul när man vågar mötas och nya kontakter helt plötsligt knyts. Helt plötsligt så har vi 2 nya personer i vårt umgänge. Kul att träffas-Helen och Micke!!!

Fick även möjligheten att träffa en fattig singalesisk familj, detta pågrund av att Helene och Micke håller på med en egen hjälporganisation för fattiga familjer här på ön.
Mormor, moster och 3 små killar bjöds på läsk, kakor och fick dessutom mat med sig för 2000 rupier ca 280 kr, mat som nog räcker en hel vecka. Pojkarnas mamma befann sig i Jordanien för att jobba en längre period, allt för att kunna försörja sin familj! Tänk att var kanske månader eller år utan sina små barn.
Oj Oj vilka perspektiv man får på livet!


Kommentarer
Postat av: TinTin

Blev det något besök på elefantbarnhemmet. Jag har varit där, helt fantastiskt.

Ha det!

2010-07-09 @ 13:08:08
Postat av: Maria

Låter hur kul som helst. Förstår att man får sig en tankeställare, när man hör/ser/upplever det du beskriver. KRAM och hälsa JanBanan!

2010-07-09 @ 18:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0