GOTT NYTT ÅR!

Tack till alla er som följer vår blogg, vi har fått så många mail och kommentarer från er läsare så roligt för oss på andra sidan jorden.
Uppmuntrande att få respons och alla dessa små korta meddelande från kända och okända.

En del som kontaktar oss vill ha tips om platser, en del ställer frågor om det finns strandförsäljare, frågor om maten, stränderna, vad saker och ting kostar och om det finns gathundar.
Vi har även haft kontakt med några som ska hit för att söka eller träffa sina efter sina anhöriga.

Vår blogg har verkligen gett oss glädje att skriva om än med felformuleringar och stavfel!
Bloggen blir det samlade dokument som vi komer att kunna bläddra i den dagen vi befinner oss hemma i Sverige igen. För som alla vet så är det svårt att komma ihåg i efterhand.
 
Med vår blogg vill vi förmedla det vanliga livet här på ön Sri Lanka, om än helt olik det livet som lankeserna lever och helt olikt bilderna som resebyråerna visar upp! Har inte sett en katalog som visar gathundar, fattiga mäniskor eller sopor på gatorna?

Vi har sett och ser varje dag ett lankesiskt folk som med näbbar och klor försöker överleva från dag till dag, ett folk som är krigströtta efter årtionden av terror.
Det här landet var ett stort remål på 70-talet men kriget slog det sönder och samman. Vi önskar också att vi kommer att ta med lärdomen om hur väl vi blivit mottagna av dessa mäniskor och skäms samtidigt över dom svåra och hårda invandrar vindar som blåser i Sverige.
Resor och att se mäniskor med öppna ögon gör att man växer på insidan.
”Don’t tell me how educated you are, tell me how much you traveled.”-Mohammed


Nu väntar vi med spänning på vad 2011 kommer att innebära för oss! Vi vet att det blir annat land än detta som vi kommer att bosätta oss i, men något annat kan vi inte se i vår spåkula just nu. Vem hade kunnat ana detta för ett år sen?
Men var vi hamnar i framtiden finns än så länge bara i våra egna drömmar, drömmar som vi själva kommer att genomföra med stor nyfikenhet, för livet är Nu inte Sen som jag tidigare trodde.

Kramar till er från oss,
Jan & Maria
Just nu bosatta på den annorlunda och exotiska ön Sri Lanka.Bild från vår första dag tillsammans här på ön sommaren 2010.Kommentarer
Postat av: Maria och Jörgen

Åh, blir gråtfärdig när vi läser vad du skriver. Det är så kul att följa med er på er resa. GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR på dig och Janne. KRAM från oss.

2010-12-30 @ 18:44:20
Postat av: Lena

Hej på er.

Va du är duktig på att skriva. Jättekul att följa ert äventyr. Puss o Kram från Lena o Andre.

2011-01-01 @ 19:41:42
Postat av: Katarina på Filippinerna

God fortsättning!

2011-01-02 @ 10:34:54
URL: http://kattasfikarum.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0