En ovanlig advetshelg i Negombo

Under veckan har det regnat i stort sett varje dag, oftast dock bara på kvällar och nätter. Regnmängderna har på sina håll varit rätt stora, i många trädgårdar så ser man en hel del översvämmningar.

I helgen har vi bara åkt runt och tittat på omgivningarna, handlat några krukor, en byst av en underbart vacker kvinna och i övrigt bara njutit av ledigheten. J har kört och jag lovar att det är med skräckblandad förtjusning som jag sitter brevid, västertrafik, tuk-tuk, kossor och hundar finns överallt och om det finns trafikregler så är det inte så många som bryr sig.Vår färden gick blandannat ut till lagunen i Talahena.
Någon riktig adventsstämmning är svår att känna när temperaturen är +28.

Kossor på vägenAffären där vi inhandlade krukor


Dagens verkliga fynd! En sten byst från Indien.En fiskare ute i lagunen.En väldigt konstig kyrkogård såg vi som var en sanddyn invid Indiska oceanen full av begravningsplatser med egna kors.På affären hittade jag mycket goda gingersnaps(pepparkakor) och ett ljus har vi lyckats tända i vår gran och med den här bilden Vi önskar alla läsare en härlig första advent!
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Trevlig första advent på er oxå. Här är många trädgårdar pyntade nu! Känner inte av så mycket jul just nu faktiskt. KRAM på er

2010-11-29 @ 02:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0