Stopp stanna bilen!

"Stanna omgående om du ser en elefant" brukar jag alltid säga till den som kör bilen!
Den här gången fick jag på nära håll se hur man lätt som en plätt lastar två elefanter på ett lastbil vid väggens kant. Det ända som behövdes var en lastbil där det redan låg timmer, en grushög och två lydiga elefanter.

  

 

 

 

 

 
Kommentarer
Postat av: Pia

Wow, haftigt! Jag gillar elefanter, valdigt fina djur! I Thailand hade jag formanen att rida pa en elefant och det var fascinerande att se hur forsiktigt de satte ner sina enorma fotter/ben pa den smala stig vi slingrade oss ner for!

God fortsattning!!

Kram Pia

2011-01-06 @ 13:04:19
URL: http://www.exPIAtriatewife.blogspot.com
Postat av: Annelie

Hej!

Jag det var lite roligt :))) att du hittade mig när du surfade runt.

Häftigt med elefanter så där, den enda av elefant jag sett förutom på zoo här, är varningsskyltar i Malaysia på vägen till Mersing.

Postat av: Katarina på Filippinerna

Det skulle vara en fruktansvärd sak att rama in en elefant, jag vill nog inte ens tänka tanken.. Stora ståtliga djur.Ha de bra!

2011-01-06 @ 15:24:43
URL: http://kattasfikarum.blogspot.com/
Postat av: Kalle

Hej

Hitta din blogg då jag satt och sökte info ang Sri Lanka. Jag är en av dom som var där i slutet av 70-talet med club 33, såg då endast stranden och baren i Negombo. ha ha Ska nu återvända dit, har endat bokat en flygbiljett och tänker resa runt och se en del den här gången. Vi åker ner i slutet av januari och ska stanna i 3 veckor. Fastnade verkligen för din blogg massa bra tips. Vi har tänkt att resa runt med tåg har du erfarenhet av det? Du skrev även att det var billigt med glasögon, har du tips på optiker? Längtar redan ner till de fantastiska frukostarna du berättat om. Ska även bli skönt att komma från snön här hemma. Kommer att följa din blogg med spänning. //Kalle

2011-01-06 @ 18:28:02
Postat av: Anna

Vill bara meddela att värmen du har skickat har kommit fram, vi har bara -6 idag, känns som sommarvärme, nästan :). Fast nackdelen m "värmen" är at det SNÖAR!!!! Så idag blir det snöskottning :(.

Ha det gott kära faster :)

2011-01-07 @ 10:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0