Att resa från Sri Lanka är enkelt och billigt

Om man som vi bor ca 20 minuter från den Internationella flygplatsen Bandaranayake  så är det enkelt att ta ett flyg till ett annat land som ligger drygt tre timmar bort. Ofta så är tidsåtgången lika stor som att åka till dom fina stränderna som finns på den sydvästra delen av Sri Lanka, för den här öns vägnät har mycket mer att önska. 
Indien, Thailand, Malaysia och Singapore har vi besökt under de sista månaderna. Alla resorna har vi bokat med hjälp av internet och priset har varit mellan 1500-2000 kr t/r.

De här helgen var det dax att besöka Taj Mahal en av världens mest magiska platser. Vi hann även med en dag i Dehli en storstad med ca 50 miljoner innevånare. Med hjälp från vår guide hittade vi även ett hotell till bra pris.

Vi hade turen att få en kanon guide som vi kan rekommendera dig som vill åka till Indien till en garanterat lägre kostnad än om du bokar paketresa från Sverige.


 http://www.citicarrental.in     rajanindian@hotmail.com

                 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är ju bara trist för resten av världen att västlänningar som har råd tycker det är helt okej att flyga runt lite hit och dit. För miljön är ju inte deras problem va?

2011-03-08 @ 08:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0